Професионално счетоводство – услуги и цени

Кой може да се възползва от професионалното счетоводство?

Счетоводните услуги са идеални за тези, които току-що са отворили бизнес и все още не са разбрали всички нюанси на професионалното счетоводство. Ако все пак сте наели собствен счетоводител, но се съмнявате в неговата компетентност, ние сме готови да предоставим услуги за проверка на качеството на счетоводството и извършване на корекции, както и възстановяване на липсващи финансови документи, ако е необходимо.

Счетоводните услуги са необходими на тези, които искат да оптимизират разходите за счетоводство. Ако нямате постоянен офис и просто няма къде да поставите служител, тогава прехвърлянето на финансовото счетоводство на трета компания е най-доброто решение.

Нашата счетоводна фирма разполага с цял екип от специалисти с високо професионално ниво в различни области на търговската дейност. Ние ще ви помогнем да водите компетентно счетоводна документация и ще гарантираме, че всички транзакции са изпълнени навреме и с необходимото качество.

Защо да ни се доверите?

Основната причина, поради която трябва да поръчате счетоводни услуги от нас, е да спестите време и пари.

Служителите на компанията ни за счетоводни услуги ще издадат за Вас цялата вътрешна първична документация за всички форми на счетоводство, независимо дали компанията е LLC или сте регистрирани като индивидуален предприемач. Възможно е също да се издават удостоверения за изчисляване на лихвата по кредита, попълване на ведомости за заплати.

Счетоводни услуги – какво е това?

Аутсорсинг компаниите предлагат на еднолични търговци и юридически лица своите счетоводни услуги. Какво е това, какви задължения изпълняват специалистите?

По правило външният счетоводител отговаря за набор от задачи, свързани със счетоводството и данъчното счетоводство. И ако екип от експерти се заеме с работа, собственикът на бизнеса гарантирано ще бъде освободен от много задължения и може да се съсредоточи върху развитието на бизнеса, без да се разсейва от рутинни, но много важни отчети, както и финансово планиране и подобни събития.

От 2000 г. всеки предприемач има право да избере формата на организация на финансовото счетоводство. Най-популярните начини са следните:

  • щатен счетоводител;
  • счетоводен аутсорсинг.