Счетоводно обслужване – доверете се на специалистите

Кой може да се възползва от счетоводно обслужване?

Счетоводните услуги са идеални за тези, които току-що са отворили бизнес и все още не са разбрали всички нюанси на счетоводството. Ако все пак сте наели собствен счетоводител, но се съмнявате в неговата компетентност, ние сме готови да предоставим услуги за проверка на качеството на вашето счетоводно обслужване и извършване на корекции, както и възстановяване на липсващи финансови документи, ако е необходимо.

Счетоводните услуги са необходими на тези, които искат да оптимизират разходите за счетоводство. Ако нямате постоянен офис и просто няма къде да поставите служител, тогава прехвърлянето на финансовото счетоводство на трета компания е най-доброто решение.

Нашата счетоводна фирма разполага с цял екип от специалисти с високо професионално ниво в различни области на търговската дейност. Ние ще ви помогнем да водите компетентно счетоводна документация. Ще гарантираме, че всички транзакции са изпълнени навреме и с необходимото качество.

Счетоводна къща – спестява време и пари

Служителите на компанията ни за счетоводно обслужване ще издадат за Вас цялата вътрешна първична документация за всички форми на счетоводни услуги. Независимо дали компанията е LLC или сте регистрирани като индивидуален предприемач. Възможно е също да се издават удостоверения за изчисляване на лихвата по кредита, попълване на ведомости за заплати.

Какво са счетоводните услуги?

Аутсорсинг компаниите предлагат на еднолични търговци и юридически лица своите счетоводни услуги. Какво е това, какви задължения изпълняват специалистите?

По правило външният счетоводител отговаря за набор от задачи, свързани със счетоводството и данъчното счетоводство. И ако екип от експерти се заеме с работа, собственикът на бизнеса гарантирано ще бъде освободен от много задължения. Той ще може да се съсредоточи върху развитието на бизнеса, без да се разсейва от рутинни, но много важни отчети, както и финансово планиране и подобни събития.

От 2000 г. всеки предприемач има право да избере формата на организация на финансовото счетоводно обслужване. Най-популярните начини са следните:

  • щатен счетоводител;
  • счетоводен аутсорсинг.