Методи за почистване на септични ями Част 2

Какви бактерии се използват за почистване на септични ями? Бактериите трябва да се въвеждат поне веднъж на период от два до шест месеца. Колко струва помощта на корен? При поръчка за изпомпване на септична яма или изворна яма потенциалният изпълнител трябва да предостави информация за обема и местоположението на пречиствателната станция. Това ще позволи да се вземе оборудване с подходящ обем (4-15m³) и да се оборудва с маркуч с необходимата дължина.

Моля, обърнете внимание, че дължината на маркуча може да достигне 50 метра. Някои компании прилагат „гъвкава“ ценова политика за износ на канализация. Какво друго, да кажем и за отдалечеността. Отдалечеността на обекта от базата на изпълнителя увеличава цената на услугите. Средно трябва да преплащате някаква нминимална сума, когато напускате града. В резултат на това получената сума се добавя към общите разходи за изпомпване на канализацията. За да привлекат клиенти, някои компании определят по-ниски цени за изпомпване, като посочват в тарифите позицията „минимална поръчка“, равна на общия обем на използваната автоцистерна.

Септични ями без изпомпване

Има ли идеално оборудване? Собствениците на къщи без централна канализация мечтаят за септични ями, които не се нуждаят от изпомпване. Но пречиствателните съоръжения, които не се нуждаят от поддръжка, все още не са изобретени. Обичайно е септична яма да изпомпва оборудване без изпомпване с периодичност на извличане на утайки не повече от веднъж на 3-4 години. В същото време дънните седименти (т. Нар. Тиня) в такава септична яма са безопасни както в бактериологични, така и в химически аспекти. Поради това те не могат да се изпращат в специално съоръжение за последващо изхвърляне, но се използват на обекта като биологичен тор.

Какво гарантира толкова дълъг живот на септичната яма?

Тайната се крие в дизайна на тази пречиствателна станция и използването на бактерии. Поради добавянето на микроорганизми към септичната яма, скоростта на естественото разлагане се увеличава със стотици или дори хиляди пъти. В резултат на това водата на изхода е доста чиста и достъпна за напояване. В допълнение, можете да забравите за необходимостта от постоянно отстраняване на огромно количество канализация, което ви позволява да спестите от услугите на канализационните камиони.

Ние сме фирма Vodonoska.com, София | Враждебна, Телефон: 0878 777 807.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *