Къде има евтини контейнери за строителни отпадъци под наем?

Когато решаваме да започнем дадена ремонтна дейност, започваме да планираме всяка стъпка от нея и да определяме съответен бюджет.

Много често се случва да не предвидим отпадъците, които ще останат след това, а те също за разход. За това трябва да се наеме контейнер за строителни отпадъци след това всичко това да се извози до специализирано сметище и накрая да се плати такса смет, защото това е държавна собственост. Има много строителни фирми, които предлагат такива услуги, но обикновено цените, които предлагат са много високи. Зашеви Транс ЕООД се занимава с такава дейност и е установен лидер на пазара в тази област. Те предлагат услуги на разумни цени и действа максимално бързо, но въпреки това достатъчно прецизно и последователно.

Те предлагат три вида контейнери за строителни отпадъци, които се различават по своя обем – 3, 4 и 7 кубика. В зависимост от големината им се определя и цената им.

Това, на което държим да наблегнем в тази публикация, е фактът, че към фиксираните цени за наемане на контейнер са включени и други услуги, за които другите фирми изискват допълнително заплащане в повечето случаи. С пускането на заявка за наемане на контейнер вие получавате и доставянето му до посочен от вас адрес, престой до пет календарни дни, извозване на пълния контейнер до специално сметище извън град София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

Ако се намирате извън столицата, се свържете с тях допълнително, за да преценят дали са способни да ви съдействат. Начините, по които може да се свържете с тях, са три – на техния уеб сайт Zashevi-trans.com в категорията „Контакти“, на имейл адрес или с позвъняване на 0898 450 631 или 0897 961 162. Техният склад се намира на ул. Орчо Войвода 8, Овча Купел, София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *