За ролетите гаражни врати

Но трябва да се каже за недостатъците на тези врати. Този тип устройство е най-скъпият сред аналозите с подобен принцип на работа. Освен това секционните гаражни врати не предпазват гаража от лошо разрушаване. Дизайнът е достатъчно крехък, за да проникне в стаята със стандартен набор от инструменти. Ето защо те са най-добре използвани в защитена зона или в двора на частна къща. Този факт трябва да се вземе предвид, ако сте изправени пред избор и не знаете кои устройства са най-добре да изберете.

За ролетите гаражни врати

Ролетите гаражни врати станаха много популярни напоследък в Русия. Те имат редица предимства пред предишните проби, но имат и своите недостатъци. Принципът на работа при гаражни или ролетни гаражни врати е да изключите платното, което затваря отвора на входа на помещението на специална ролка, която се намира под тавана над вратата.

Поради факта, че подвижните гаражни врати се състоят от много малки секции, този начин на повдигане стана възможен. Това беше чудесно решение за онези собственици на автомобили, които нямаха достатъчно свободно място в и около гаража. Това устройство ви позволява да използвате цялата ширина на вратата. Ролетите гаражни врати в помещения с високи тавани са особено търсени. Тъй като разстоянието от земята до горната точка на прохода е голямо, този вид платно ще бъде най-подходящият вариант. Тъй като е изработен от съвременни висококачествени материали, теглото му е малко и не причинява неудобства при сгъване на конструкцията. Това става както ръчно, така и с помощта на електрически задвижвания.

Ролети гаражни врати – лесни и бързи за инсталиране

Повечето автомобилни услуги днес използват този тип гаражна врата. Често този тип устройства могат да бъдат намерени в складове и промишлени помещения. Те позволяват обемистият транспорт да влиза в помещенията без никакви затруднения. Трябва да се отбележи, че този тип гаражна врата е доста лесна и бърза за инсталиране, което може да се отдаде на нейните предимства. Не е необходимо да имате специални умения и да купувате много допълнителни строителни материали. Да се ​​справи с монтажа им няма да е трудно за всеки автомобилист. В допълнение, те имат ниска цена, което ги прави още по-привлекателни.

Но, в допълнение към много предимства, този тип порта има редица значителни недостатъци. Един от тях е ниската устойчивост на счупване. Простотата на дизайна в този случай не означава неговата сила и надеждност. Крадците на автомобили могат лесно да влязат вътре, без много трудности да отворят крехко устройство с помощта на импровизирани инструменти. Ето защо се препоръчва да инсталирате подвижни гаражни врати само в защитени зони или във вашата зона на видимост. Този тип мишена е идеална за собственици на частни къщи с гараж. Ще получите много предимства и ще знаете, че колата ви е на сигурно място.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *