Владеене на английски език

Познаването, владеене на английски език позволява на детето да не се ограничава в образованието си само до университета на своята страна. Днес всички врати и възможности са отворени. Дете може да получи образование в чужбина, в Европа, в САЩ. Има много програми за прием в чуждестранни университети. Ние не накърняваме достойнствата на нашето образование, разбира се, то е на високо ниво. Ако обаче дете има желание да учи в чужд университет, тогава това е съвсем реалистично и осъществимо. Това е популярна практика. За нашата система на учене можете да научите, като ни дойдете на гости: LONDON School of English, София , Младост 3,бул. Александър Малинов 51; Търговски център Metro City. Тел.: +359 876 566 322.

Владеене на английски език

Помолихме децата от английско училище за добре дошли да отговорят на въпроса: „Защо уча английски и как ще ми бъде полезно в бъдеще?“

И това казват тийнейджърите:

„Искам да пътувам и да създавам нови приятели! Искам да правя блог на английски! Искам да гледам филми в оригинал! Искам да чета книги. И, разбира се, мечтая да се преместя и да живея в чужбина! ” Катя, на 14 години

„Английският е най-търсеният език в света. Навсякъде по света хората го знаят и разбират, така че е важно да можем да общуваме с хората, независимо от тяхната националност. Това е и начин за саморазвитие и самоусъвършенстване. “ Мария, 14-годишна.

„Искам да отида в Европа, а познаването на английски език ще помогне при изучаване и работа.“ Влад, на 14 години.

„Аз уча английски, за да го използвам в бизнеса в бъдеще, общувам с чуждестранни партньори и за общо развитие.“ Илия, 13-годишен.

Също така, зададохме същия въпрос на децата, които учат английски от нас за първата година. И ето няколко отговора:

„Аз уча английски, за да уча добре в училище.“ Сия, 8-годишен.

„Уча английски, за да пътувам до различни страни.“ Мила, 8 години.

„Искам, когато порасна, да отида в Англия и да уча добре.“ Дарина, 7-годишна.

„Нуждаем се от английски, за да го говорим на различни места по света, да учим добре, да зарадваме родителите с нашите знания.“ Карина, 8 години.

Както можете да видите, от ранна възраст децата ясно осъзнават, че познаването на английския език не е лукс, а проста необходимост за реализиране на себе си в живота. И ние сме много доволни, че децата разбират важността на образованието, значението на това да бъдем компетентна и многостранна личност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *