ВИК услуги София

Услугите за почистване на септични ями

Услугите, записани в договора, които се предоставят от специализирани кампании за почистване на канализационни системи, като нашата  „Евроканал“, гр. София, жк. Враждебна, ул.46-та №2А. Телефони: 0877 77 63 77; 0888404765

са основните визитни картички на тези компании:

-Методи и разходи за изпомпване на отпадни води

-Почистване на оборудване с биологични продукти;

-Изпомпване на отпадъци и утайки;

-Елиминиране на твърда материя;

-Ако е необходимо, почистване на тръби;

-Други санитарни услуги.

Обмислихме вариантите на работа, сега трябва да се запознаете с характеристиките на техническото оборудване на смукателните камиони: Всмукателните или вакуумните машини са специални автомобили, които имат резервоар за съхранение и мощна помпа. Те осигуряват бърза и продуктивна изпомпване на котловината и премахват миризмите.

Недостатъците на този метод:

Висока цена на услугите; Този метод не е подходящ за жители с малък двор; Много високо ниво на шум по време на работа. Утайките са съвременен тип техническо оборудване, което е предназначено за почистване на септичната яма. За разлика от канализационните машини, те имат по-мощно оборудване, което позволява изпомпване на отпадъци от дълбочина над 8 м. Няма проблеми с приближаването на автомобилите до местоназначението. Обемът на такива механизми е от 5 до 30 кубически метра. м отпадъци. Голямо предимство е възможността да се използва това оборудване за промиване на канализацията Вакуумните помпи с задвижване се управляват дистанционно, имат ниска мощност и голямо разнообразие от маркучи. Използва се за издигане от дъното на утайки и твърди частици дори от големи изкопаеми.

Почистване на септични ями

Важно! Договорът, сключен със специализираната фирма, гарантира за Вас, че всички положени усилия за завършване на изпомпването на изгребните ями се прехвърлят към компанията, която е поела знгажимента да я изпълнява.

Ние сме фирма Евроканал, гр. София, жк. Враждебна, ул.46-та №2А. Сродни дейности ; почистване на канали тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *